Spezifikation HW/SW
Spezifikation HW/SW
Was sind die Mindestanforderungen für die HW und SW des Servers? Wird auch ein Datenbank benötigt? Welche? Mit welchen Datenmengen muss man rechnen?
Re: Spezifikation HW/SW
Ein Server mit einem nicht zu alten i7-Prozessor (oder Gleichwertiges; zB i7-8700) mit 32GB RAM und 1TB Festplatte sind ausreichend bei normalen Zugriffszahlen (3 bis 5 Anwender*innen gleichzeitig, darüber hinaus haben wir bis jetzt nicht getestet).
Die Datenmenge hängt natürlich von der Größe des Betrachtungsraums und der Anzahl der Infrastrukturen und Standorte ab. Die Datenbank der Beispielregion auf dem Demoserver (demo.daviplan.de) nimmt zum Beispiel nur 44GB in Anspruch (ohne Backups). Die restlichen anfallenden Datenmengen sind dabei vernachlässigbar.
https://daviplan.de/s/daviplan-Installa ... eitung.pdf
Die Datenmenge hängt natürlich von der Größe des Betrachtungsraums und der Anzahl der Infrastrukturen und Standorte ab. Die Datenbank der Beispielregion auf dem Demoserver (demo.daviplan.de) nimmt zum Beispiel nur 44GB in Anspruch (ohne Backups). Die restlichen anfallenden Datenmengen sind dabei vernachlässigbar.
https://daviplan.de/s/daviplan-Installa ... eitung.pdf
- RonaldLielf
Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

chest pain online diagnostics
Nazdar lidi! Dneska chci otevřít téma, které možná někoho z vás taky pálí. No jo, mluvím o té „sladké“ nemoci – cukrovce. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Možná vás napadne: Proč zrovna řešit nějaké kapsle? Přiznávám, že jsem měl podobný názor. No a jak už to bývá, člověk se do toho ponoří a zjistí věci, co by nečekal. A víte co? Něco z toho fakt funguje. Kapsle proti diabetu – co to jako je?
Takže jsem se rozhodl, že o tom napíšu. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Co vlastně jsou ty kapsle na cukrovku?
Někdo si řekne: „Zase nějaký zázračný přípravek...“ Jenže existují přírodní směsi, co mají reálný vliv na hladinu cukru v krvi.
Většina těchto látek má za sebou solidní výzkum – ne nějaké „babičky říkaly“.
A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora.
Moje zkušenost
Ruku na srdce, kdo by nebyl?
Nekoupil jsem první věc, co na mě vyskočila – chvíli jsem hledal.
Sám o sobě žádný doplněk divy neudělá, ale ve spojení s režimem? Hmm...
A co se stalo? Po třech týdnech jsem měl nižší ranní glykemii.
Tělo to vzalo úplně v pohodě.
Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne?
Co říkají ostatní?
Na jednom fóru jsem četl příběh chlapa, co díky nim omezil inzulin.
Samozřejmě – každý jsme jiný.
Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě.
Pohled odborníků
Obecně platí: radši se zeptejte svého doktora, než něco spolknete.
Ale výzkum je jedna věc, reálný život druhá.
Tak co z toho plyne?
Ale jako podpora? Jako součást balíčku „péče o sebe“? Proč ne.
Jestli vás to zaujalo, napište mi – rád si přečtu vaše zkušenosti.
Pojďme si o tom prostě pokecat – bez předsudků.
back pain symptoms online check
diaf_news.cz
O jakych kapslich to vubec mluvime? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? d27e7be